Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Polyák Emese bemutatkozása

A művész bemutatkozása:

Polyák Emese vagyok a Holisztikus Oktatási Központban végeztem,mint alternatív fizio-terapeuta. Munka után frissítő,lazító masszázzsal foglalkozom. Még nem a megszerzett szakmámban dolgozom, egy informatikai eszközök javításával foglalkozó szervizben dolgozom, diszpécserként.
Utam a mandalák világába az életmódtáborban kezdődött. Óriási lépés volt ez nekem, hiszen át kellett értékelnem gyerekkori kijelentésemet, miszerint nemhogy rajzolni,de színezni sem tudok. A táborban derült ki: de igen, megy ez nekem. Én csak színeztem, ők meg színeztettek, hogy még még....sokáig nem hittem el,hogy valóban jók. Ez a ceruza és a filc rajzok ideje volt.
Ide kapcsolódnak az Égtáj mandalák, amik mintáját IS meg kellett rajzolni, már nem csak a színezés volt. Az első vonaltól kezdve megszerkeszteni. Azután szünet állt be az alkotásban, majd a "gém a naplementében" cimű kép,hozta meg az új ihletet. Az egyik festő barátom azt mondta, miért nem kezdesz el rendes festékkel festeni? nos igaza lett, de nem olaj, vagy vízfesték volt, ami a kezem ügyébe került, hanem az üvegmatrica "filc". Azóta töretlen lendülettel üvegmatricázom, Mindent meg lehet csinálni ezekkel az eszközökkel is.
a továbbiakban szeretnék talpmasszázst és még más masszázs módszereket elsajátítani.
Nagyon fontos,hogy az ember ne rohanjon el saját élete mellett, a napi "rohanással",ezért a sport is nagyon fontos számomra.
Hiszek abban, hogy az ember Életében érkezik, érkeznek katalizátorok, amik a tényleges cselekvésre ösztönzik. vagy azért mert választási lehetőség, vagy azért mert egyszerűen nem tehet mást.
elérhetőségem: polyak.emese@gmail.com