Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megrekedtség, lelki blokkok

2019.09.14

Mindenki érezte már azt az érzést, hogy megrekedt az élete valamely területén, valami visszatartja a tovább haladást. Ilyenkor egy régi sérelem, életünk egy feldolgozatlan eseménye áll a háttérben. Erről gyakran nem is tudunk, mert annyira besöpörtük a szőnyeg alá, hogy nem emlékszünk rá. De a tudatalattink igenis emlékszik, és az ő segítségével oldhatóak a blokkok.
Ezek a gátak sokszor apróságnak tűnő dolgok lehetnek, hiszen a nagy traumákat általában "kénytelenek" vagyunk valamennyire feldolgozni akkor, amikor érnek (bár ez sem sikerülhet mindig).

A fel nem dolgozott sérelem, sérülés, az előrehaladást gátoló blokk okozhat
- kapcsolati (párral, családtaggal, barátokkal, kollegákkal),
- egészségügyi (a feldolgozatlan lelki blokkok utóbb testi tüneteket is produkálnak),
- karriert érintő problémákat.

A kineziológia kiváló módszere és eszköztára segít gyengéden feloldani azt a blokkot, ami nem enged továbblépni egy számodra kellemetlen helyzetből.

Az egyik lehető leghatásosabb lehetőség a megoldásra!
 

CSAK önmagunk felelősségvállalására van szükség ahhoz, hogy hajlandóak legyünk "kigyógyulni" a dologból, mert nélkülünk nem tud megoldódni a probléma, felelősséget kell vállalnunk a változásért! És ha ezt megtesszük, fellélegezhetünk és teljesen más színben fogjuk látni a korábban szörnyűnek érzékelt helyzetünket.